Autor: Vanja Tripković 14.05.2019 Kategorija: Aktivnosti

Trening emocionalne pismenosti je set povezanih radionica usmerenih ka boljem razumevanju emocija koje osećamo i reakcija, odnosno ponašanja prema sebi i drugima. Kao i učenju funkcionalnih načina razmišljanja i komunikacije.

Osnovni cilj treninga je preuzimanje odgovornosti za svoja osećanja i postupke kao i direktnija komunikacija sa drugima. Ciljevi koje postižemo tokom radionica jesu da posmatrate i uviđate kako funkcionišete u svakodnevnom životu: kako komunicirate sa drugima, šta je za vas važno, koji obrasci razmišljanja i ponašanja vas vode u nezadovoljstvo, šta želite da promenite a zatim i kako to možete da učinite. 

Rad će se odvijati u malim grupama (do 7 polaznika). Naglasak je na iskustvenom učenju (iskustvene vežbe, igranje uloga, rad u grupama, predavanja uz diskusije) . Kroz iskustvene vežbe dobijate veštine, usmerenja, naučne činjenice i odgovore na pitanja. Radionice su usmerene na potrebe učesnika (zadržavamo se na nekoj temi onoliko koliko je grupi potrebno).

Rad u grupi podstiče nas na razmišljanje o mogućim promenama, o tome kako vidimo sebe a kako nas drugi vide. Ostali članovi nam pružaju podršku a isto tako kao deo grupe postajemo deo nečijeg rasta i razvoja.

Svi učesnici dobijaju neophodan materijal za rad, kao i sertifikat sa potvrdom o 16 sati ličnog rada.

Cena: 8000rsd

 

Dinamika rada : 4 subote za redom po 4 sati (sa pauzama za osveženje)

 

 


Struktura treninga:

 

I dan : Skala emocionalne pismenosti; Šta su emocije ; Iracionalna uverenja;  

II dan: Funkcija neprijatnih emocija; Disfunkcionalne emocije; Psihološke Igre;

III dan: Izražavanje emocionalne pismenosti u komunikaciji; Upućivanje i prihvatanje kritike; 

IV dan: Emocionalno pismene transakcije (primena u komunikaciji); Svesnost i preuzimanje odgovornosti; Odnos prema sebi.

Termin za naredni trening*:

Prijave za online trening su otvorene do popunjavanja grupe.

Kontakt :

0603212787

[email protected]

 

Vidimo se,

a do tada ostanite radoznali !